Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56954
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Hùng
dc.contributor.authorTừ, Quang Tân
dc.date.accessioned2023-12-26T03:09:37Z-
dc.date.available2023-12-26T03:09:37Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352533en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56954-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.189-195 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của chất hoạt động bề mặt đến đặc tính lý hóa của curcumin = Study on influences of surfactants to physicochemical characteristics of curcuminen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V227S102022189.pdf439.82 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.