Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56869
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHồ, Quảng Đồ
dc.contributor.authorVõ, Châu Kỳ
dc.contributor.authorNgô, Thị Minh Sương
dc.contributor.authorLê, Công Triều
dc.date.accessioned2023-12-26T03:09:10Z-
dc.date.available2023-12-26T03:09:10Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338813en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56869-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.275 - tr.67-70 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleĐặc điểm hình thái, thành phần dưỡng chất và tỷ lệ tiêu hóa của cây đậu biển vigna marina = The morphological characteristics, nutrient composition and determination of digestibility of sea beans Vigna Marinaen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2752022067.pdf
  • Size : 766,71 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.