Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56861
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Trung
dc.contributor.authorPhùng, Thị Duyên
dc.contributor.authorLê, Khánh Pháp
dc.contributor.authorPhan, Thị Hiền
dc.contributor.authorBùi, Quang Tuấn
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Cảnh
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Thu Thủy
dc.contributor.authorPhạm, Kim Đăng
dc.date.accessioned2023-12-26T03:09:08Z-
dc.date.available2023-12-26T03:09:08Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338761en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56861-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.275 - tr.38-43 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titlePhương pháp phá vách tế bào nấm men và tách chiết beta-glucan (b-glucan) từ bã men bia sử dụng protease bền nhiệt và chịu kiem = Study on yeast cell wall disruption and p-glucan extraction from spent brewer's yeast using alkaline and thermostable proteaseen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2752022038.pdf
  • Size : 1,17 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.