Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56834
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ái Lan
dc.contributor.authorTrần, Chí Linh
dc.date.accessioned2023-12-26T03:08:58Z-
dc.date.available2023-12-26T03:08:58Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340673en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56834-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2022 - no.7 - tr.81-86 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng)en
dc.titleĐiều tra sơ bộ về hoạt tính chống oxy hóa, chống đái tháo đường và chống viêm in vitro của các cao chiết từ thân củ nghệ đen (curcuma zedoaria) = Preliminary investigation of in vitro the antioxidant, anti-diabetic, and anti-inflammatory activity of curcuma zedoaria rhizome extractsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv465V20S72022081.pdf
  • Size : 808,36 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.