Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56834
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ái Lan
dc.contributor.authorTrần, Chí Linh
dc.date.accessioned2023-12-26T03:08:58Z-
dc.date.available2023-12-26T03:08:58Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340673en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56834-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2022 - no.7 - tr.81-86 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng)en
dc.titleĐiều tra sơ bộ về hoạt tính chống oxy hóa, chống đái tháo đường và chống viêm in vitro của các cao chiết từ thân củ nghệ đen (curcuma zedoaria) = Preliminary investigation of in vitro the antioxidant, anti-diabetic, and anti-inflammatory activity of curcuma zedoaria rhizome extractsen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv465V20S72022081.pdf808.36 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.