Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thanh
dc.contributor.authorTrương, Thị Mỹ Hạnh
dc.contributor.authorVõ, Văn Nha
dc.date.accessioned2023-12-26T03:08:44Z-
dc.date.available2023-12-26T03:08:44Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352509en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56787-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.142-148 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyênen
dc.titleHiệu quả của iodine, bột tỏi, vitamin c trong phòng trị bệnh streptococcosis ở cá rô phi quy mô phòng thí nghiệm = Effects of iodine, galic powder, vitamin c for preventing streptococcosis in cultured tilapia in a wet laboratoryen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V227S102022142.pdf
  • Size : 329,88 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.