Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56625
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Huyền Trang
dc.contributor.authorTrương, Thị Thùy Dương
dc.date.accessioned2023-12-26T03:05:55Z-
dc.date.available2023-12-26T03:05:55Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340358en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56625-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.1 - tr.42-47 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleKhẩu phần ăn của bệnh nhân suy thận mạn tính lọc máu có chu kỳ tại Bệnh viện Trung ương Thái Nguyên năm 2021 = Undergoing maintenance hemodialysis at Thai Nguyen central hospital in 2021en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv46V517S12022042.pdf277.42 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.