Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56625
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Huyền Trang
dc.contributor.authorTrương, Thị Thùy Dương
dc.date.accessioned2023-12-26T03:05:55Z-
dc.date.available2023-12-26T03:05:55Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340358en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56625-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.1 - tr.42-47 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleKhẩu phần ăn của bệnh nhân suy thận mạn tính lọc máu có chu kỳ tại Bệnh viện Trung ương Thái Nguyên năm 2021 = Undergoing maintenance hemodialysis at Thai Nguyen central hospital in 2021en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V517S12022042.pdf
  • Size : 277,42 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.