Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56604
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Văn Hùng
dc.contributor.authorĐoàn, Hữu Thiển
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Thái
dc.date.accessioned2023-12-26T03:05:48Z-
dc.date.available2023-12-26T03:05:48Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340322en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56604-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.286-290 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleKiến thức thực hành về trồng rau an toàn và thực trạng nhiễm ký sinh trùng trên rau sống của người dân xã Văn Đức, Gia Lâm, Hà Nội = Practical acknowledgments on safe vegetable growing and reality of parasitic contamination on raw vegetables of the people of Van Duc commune, Gia Lam district, Hanoien
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv46V516S22022286.pdf265.07 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.