Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56604
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Văn Hùng
dc.contributor.authorĐoàn, Hữu Thiển
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Thái
dc.date.accessioned2023-12-26T03:05:48Z-
dc.date.available2023-12-26T03:05:48Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340322en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56604-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.286-290 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleKiến thức thực hành về trồng rau an toàn và thực trạng nhiễm ký sinh trùng trên rau sống của người dân xã Văn Đức, Gia Lâm, Hà Nội = Practical acknowledgments on safe vegetable growing and reality of parasitic contamination on raw vegetables of the people of Van Duc commune, Gia Lam district, Hanoien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V516S22022286.pdf
  • Size : 265,07 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.