Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56451
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Xuân Niên
dc.contributor.authorTường, Thị Thu Hằng
dc.date.accessioned2023-12-26T03:05:05Z-
dc.date.available2023-12-26T03:05:05Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339931en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56451-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2022 - no.4 - tr.106-114 - ISSN.1859-3828en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệpen
dc.titleNghiên cứu chế độ nghiền tạo bột huyền phù từ cellulose vi sinh lên men từ nước quả dừa khô = Research method of medication for pulping suspensions from microbial cellulose fermented from fruit juiceen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv421S42022106.pdf360.9 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.