Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56451
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Xuân Niên
dc.contributor.authorTường, Thị Thu Hằng
dc.date.accessioned2023-12-26T03:05:05Z-
dc.date.available2023-12-26T03:05:05Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=339931en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56451-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2022 - no.4 - tr.106-114 - ISSN.1859-3828en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệpen
dc.titleNghiên cứu chế độ nghiền tạo bột huyền phù từ cellulose vi sinh lên men từ nước quả dừa khô = Research method of medication for pulping suspensions from microbial cellulose fermented from fruit juiceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv421S42022106.pdf
  • Size : 360,9 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.