Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56398
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Khánh Thuỳ Linh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Hiền Thư
dc.date.accessioned2023-12-26T03:04:49Z-
dc.date.available2023-12-26T03:04:49Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352436en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56398-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.10 - tr.56-65 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu thành phần hoá học và hoạt tính kháng vi sinh vật của hẹ (allium tuberosum) = Chemical composition and antimicrobial activities of allium tuberosumen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.grantfulltextopen-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V227S102022056.pdf659.99 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.