Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Mạnh Dũng
dc.contributor.authorTrần, Thị Hương
dc.date.accessioned2023-12-26T02:56:56Z-
dc.date.available2023-12-26T02:56:56Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340916en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56165-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.1 - tr.195-202 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKiểm soát chất lượng đối với chế biến cà phê theo ISO 22000:2018 tại Việt Nam = Quality control for coffee processing according to iso 22000:2018 in Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S12022195.pdf
  • Size : 949,1 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.