Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Ngọc Hà
dc.contributor.authorNguyễn, Lâm Ngọc Vi
dc.date.accessioned2023-12-26T02:55:31Z-
dc.date.available2023-12-26T02:55:31Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=337674en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56032-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kinh tế và Dự báo - 2022 - no.9 - tr.53-56 - ISSN.1859-4972en
dc.subjectTạp chí Kinh tế và Dự báoen
dc.titleNhận thức và thái độ của thế hệ Y đối với thực phẩm hữu cơ tại TP. Hồ Chí Minh, Việt Nam = Perception and attitude towards organic food of Generation Y in Ho Chi Minh City, Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv139S92022053.pdf
  • Size : 686,35 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.