Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55849
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Ngọc Toán
dc.contributor.authorLê, Đức Thanh
dc.contributor.authorTrần, Lê Thái
dc.contributor.authorĐoàn, Văn Bổng
dc.date.accessioned2023-12-26T02:54:40Z-
dc.date.available2023-12-26T02:54:40Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341437en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55849-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNghiên cứu Khoa học và Công nghệ - 2022 - no.77 - tr.79-85 - ISSN.1859-1043en
dc.subjectNghiên cứu Khoa học và Công nghệen
dc.titleNghiên cứu chế tạo, đánh giá chất lượng chất dẻo giữ chậm dùng cho ngòi MUV-4VNen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv151S772022079.pdf430.21 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.