Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55819
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Thảo Linh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Diệu Linh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hương
dc.contributor.authorĐặng, Kim Anh
dc.contributor.authorLê, Thị Hương
dc.date.accessioned2023-12-26T02:54:31Z-
dc.date.available2023-12-26T02:54:31Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341324en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55819-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.257-261 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleTình trạng dinh dưỡng của người bệnh sa sút trí tuệ tại Bệnh viện Lão khoa Trung ương năm 2022 = Nutritional status of patients with dementia at National geriatric hospital in 2022en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv46V517S22022257.pdf326.4 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.