Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Đình Tùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy Nga
dc.contributor.authorNgô, Thị Kim Ngân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Nguyệt
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Tùng
dc.date.accessioned2023-12-26T02:54:26Z-
dc.date.available2023-12-26T02:54:26Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341257en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55803-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.194-198 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titlePhân tích một số yếu tố liên quan đến kiến thức, thái độ, thực hành chăm sóc bàn chân của bệnh nhân đái tháo đường tại Bệnh viện Đa khoa Xanh Pôn năm 2021 = Investigating factors related to the knowledge, attitude, and practice of foodcare among diabetes patients at Saint Paul general hospital in 2021en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V517S22022194.pdf
  • Size : 302,91 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.