Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55803
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Đình Tùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy Nga
dc.contributor.authorNgô, Thị Kim Ngân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Nguyệt
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Tùng
dc.date.accessioned2023-12-26T02:54:26Z-
dc.date.available2023-12-26T02:54:26Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341257en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55803-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.194-198 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titlePhân tích một số yếu tố liên quan đến kiến thức, thái độ, thực hành chăm sóc bàn chân của bệnh nhân đái tháo đường tại Bệnh viện Đa khoa Xanh Pôn năm 2021 = Investigating factors related to the knowledge, attitude, and practice of foodcare among diabetes patients at Saint Paul general hospital in 2021en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv46V517S22022194.pdf302.91 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.