Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55782
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLý, Hoàng Phú
dc.date.accessioned2023-12-26T02:54:20Z-
dc.date.available2023-12-26T02:54:20Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341210en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55782-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNghiên cứu Đông Bắc Á - 2022 - no.6 - tr.59-68 - ISSN.2354-077Xen
dc.subjectNghiên cứu Đông Bắc Áen
dc.titleKinh nghiệm phát triển du lịch ẩm thực của Nhật Bản, Hàn Quốc và hàm ý chính sách cho Việt Nam = Experiences of Food Tourism Development in Japan, Korea and Policy Implications for Vietnamen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv183S62022059.pdf1.04 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.