Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55750
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy Nga
dc.contributor.authorĐỗ, Đình Tùng
dc.contributor.authorNgô, Thị Kim Ngân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Nguyệt
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Tùng
dc.date.accessioned2023-12-26T02:54:11Z-
dc.date.available2023-12-26T02:54:11Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341100en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55750-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.80-84 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleKhảo sát kiến thức, thái độ, thực hành chăm sóc bàn chân của bệnh nhân đái tháo đường tại Bệnh viện Đa khoa Xanh Pôn năm 2021 = Research of knowledge, attitude, and practice of food care of diabetes patients at Saint Paul general hospital in 2021en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv46V517S22022080.pdf360.76 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.