Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55702
Title: Ảnh hưởng của chế độ bảo quản đến một số chỉ tiêu chất lượng của tỏi nguyên liệu = Effect of storage on the quality of garlic
Authors: Nguyễn, Thị Hạnh
Nguyễn, Đình Nam
Nguyễn, Thị Thảo
Nguyễn, Văn Hưng
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.08 - tr.67 - 72 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340475
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55702
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S082022067.pdf1.08 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.