Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55696
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Minh Trí
dc.contributor.authorNguyễn, Cao Kiệt
dc.contributor.authorPhan, Hải Văn
dc.contributor.authorTrịnh, Việt Nga
dc.date.accessioned2023-12-26T02:53:54Z-
dc.date.available2023-12-26T02:53:54Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340467en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55696-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.08 - tr.22 - 27 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của Trehalose, 6 - Benzylaminopurine, HB - 101 và một số nguyên tố dinh dưỡng đến sự nảy mầm hạt giống cải xanh [Brassica Juncea [L.] Czern] = Effect of Trehalose, 6 - Benzylaminopurine, HB - 101 and some nutritional elements on broccoli seed germination [Brassica Juncea [L.] Czern]en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S082022022.pdf1.05 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.