Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Kim Loan
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Hằng
dc.contributor.authorTrần, Thị Thúy Nga
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Thủy
dc.date.accessioned2023-12-26T02:53:39Z-
dc.date.available2023-12-26T02:53:39Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340286en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55647-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.05 - tr.40 - 45 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu trích ly anthocyanin trong cám gạo cẩm trồng tại Cai Lậy (Tiền Giang) bằng phương pháp hỗ trợ sóng siêu âm = Extractanthocyanins in cam rice bran in Cai Lay (Tien Giang) by using ultrasounden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S052022040.pdf
  • Size : 967,16 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.