Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55633
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Quang Bình
dc.contributor.authorTrần, Thị Lệ
dc.contributor.authorKatleen, Raes
dc.contributor.authorLê, Trung Thiên
dc.date.accessioned2023-12-26T02:53:36Z-
dc.date.available2023-12-26T02:53:36Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340267en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55633-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.03+04 - tr.112 - 118 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleMột số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng bánh khoai lang tím làm phồng bằng xử lý vi sóng = Effect of several factors on purple sweet potato snack quality be puffed by microwave treatmenten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S03_042022112.pdf
  • Size : 1,27 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.