Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55473
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNghiêm, Thị Ngọc Bích
dc.contributor.authorBùi, Đức Thịnh
dc.date.accessioned2023-12-26T02:49:57Z-
dc.date.available2023-12-26T02:49:57Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343130en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55473-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNguồn nhân lực và An sinh xã hội - 2022 - no.8 - tr.17-23 - ISSN.2815-5610en
dc.subjectNguồn nhân lực và An sinh xã hộien
dc.titleTiền lương và năng suất lao động doanh nghiệp ngành chế biến thực phẩm trong bối cảnh dịch Covid-19 = Wages and productivity of food processing enterprises in the Covid-19 pandemicen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv540S82022017.pdf6.72 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.