Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54995
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐái, Thị Xuân Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Thúy Tố Minh
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Duy
dc.contributor.authorTrần, Chí Linh
dc.contributor.authorPhan, Ngọc Thùy Ngân
dc.date.accessioned2023-12-26T02:46:24Z-
dc.date.available2023-12-26T02:46:24Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342309en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54995-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.CĐKHTN - tr.48-58 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleTối ưu hóa quy trình ly trích cao chiết lá xạ đen (Celastrus hindsii) giàu polyphenol, flavonoid có hoạt tính kháng oxy hóa và kháng đái tháo đường in vitro = Optimization of extraction process of Celastrus hindsii leaf extract rich in polyphenols, flavonoids with antioxidant and antidiabetic activities in vitroen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58KHTN2022048.pdf
  • Size : 679,49 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.