Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54772
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLương, Thu Hà
dc.contributor.authorLê, Hà Anh
dc.contributor.authorVũ, Phương Thảo
dc.contributor.authorLê, Hoàng Dương
dc.date.accessioned2023-12-26T02:45:24Z-
dc.date.available2023-12-26T02:45:24Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342008en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54772-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.5 - tr.60-65 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleXu hướng duy trì hành vi đặt thực phẩm qua các ứng dụng di động ngay cả trong điều kiện bình thường mới sau đại dịch Covid-19 = The trend of using food ordering mobile app in the post-COVID-19 eraen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S52022060.pdf
  • Size : 761,6 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.