Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54545
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thanh Đức
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hạnh
dc.contributor.authorVũ, Thị Cương
dc.date.accessioned2023-12-26T02:21:30Z-
dc.date.available2023-12-26T02:21:30Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341462en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54545-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.3 - tr.316-324 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu sử dụng phụ gia thực phẩm bảo quản kéo dài thời hạn sử dụng bánh đúc truyền thống làng Đồng, tỉnh Phú Thọ = A study to prolong the shelf-life of Due care in Dong village, Phu Tho provinceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S32022316.pdf
  • Size : 1,21 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.