Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54544
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Ngọc Dung
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Châu
dc.date.accessioned2023-12-26T02:21:30Z-
dc.date.available2023-12-26T02:21:30Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341464en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54544-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.3 - tr.332-338 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của một số điều kiện trích ly đến hàm lượng Polysaccharies từ lá thạch găng (Canthium horridum Blume) = Effects of extraction conditions on polysaccharides of canthium leaves (Canthium horridum Blume)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S32022332.pdf1.09 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.