Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54519
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Tân Thành
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh
dc.contributor.authorĐinh, Thị Kim Hảo
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Diện
dc.date.accessioned2023-12-26T02:21:22Z-
dc.date.available2023-12-26T02:21:22Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341405en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54519-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.8B - tr.6 - 10 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleNghiên cứu xác định một số thành phần dinh dưỡng và điều kiện tối ưu trích ly siêu âm saponin triterpenoid và tổng phenolic từ nấm Linh chi đen (Ganoderma atrum) ở Nghệ An = Study on determining some nutritional components and optimal conditions for the ultrasonic extraction of saponin triterpenoid and total phenolic content from Ganoderma atrum in Nghe Anen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv8V64S08B2022006.pdf
  • Size : 1,26 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.