Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54435
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Sơn
dc.contributor.authorChâu, Đức Thọ
dc.contributor.authorPeter, Johnson
dc.date.accessioned2023-12-26T02:20:59Z-
dc.date.available2023-12-26T02:20:59Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341265en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54435-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.03 - tr.41 - 46 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của liều lượng phân N-P-K đến năng suất và chất lượng quả xoài Cát Hòa Lộc vụ nghịch tại huyện Cái Bè, Tiền Giang = Effect of N-P-K doses on the yield and fruit quality of off-season mango cultivar “Cat Hoa Loc” grown in Cai Be district, Tien Giang provinceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S032022041.pdf
  • Size : 192,07 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.