Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54396
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Xuân
dc.contributor.authorLê, Hữu Phước
dc.contributor.authorTrịnh, Thanh Duy
dc.contributor.authorPhạm, Văn Quang
dc.date.accessioned2023-12-26T02:20:47Z-
dc.date.available2023-12-26T02:20:47Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341222en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54396-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.02 - tr.35 - 40 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleĐánh giá năng suất và chất lượng cơm của các giống lúa mùa nổi tại An Giang = Evaluation of yield and cooked rice quality of floating rice varieties in An Giang provinceen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv490S022022035.pdf289.4 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.