Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54321
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tuyết Nhung
dc.contributor.authorLưu, Đàm Ngọc Anh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thu Uyên
dc.date.accessioned2023-12-26T02:20:24Z-
dc.date.available2023-12-26T02:20:24Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340982en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54321-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY Dược Thái Bình (Đại học Y Dược Thái Bình) - 2022 - no.2 - tr.27-31 - ISSN.2815-5548en
dc.subjectY Dược Thái Bình (Đại học Y Dược Thái Bình)en
dc.titleThảo dược: hoạt chất và đặc điểm kháng khuẩn - kháng viêm của chúng = Herbals: chemical composition and their antimicrobial - antiinflammatory characteristicsen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv539S22022027.pdf477.12 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.