Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54283
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Ngọc Mẫn
dc.contributor.authorTrần, Văn Bé Năm
dc.contributor.authorLê, Minh Thành
dc.contributor.authorLưu, Huỳnh Anh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Ngọc Yến
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Hồng Mơ
dc.contributor.authorTrần, Hoàng Diệp
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Ngữ
dc.date.accessioned2023-12-26T02:20:12Z-
dc.date.available2023-12-26T02:20:12Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340869en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54283-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.278 - tr.35 - 39 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleXác định mật số và khả năng chịu muối mật của vi khuẩn Probiotic trong các sản phẩm men vi sinh sử dụng trong chăn nuôi = Determination of density and bile salt tolerance of probiotic bacteria in commercial products used for animal productionen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2782022035.pdf
  • Size : 501,65 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.