Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54248
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Tiến Công
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Chơn
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Thanh
dc.contributor.authorNguyễn, Phú Thọ
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Lan
dc.contributor.authorNguyễn, Hữu Yến Nhi
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy Hằng
dc.date.accessioned2023-12-26T02:20:02Z-
dc.date.available2023-12-26T02:20:02Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340773en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54248-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & công nghệ Việt Nam - 2022 - no.7B - tr.49 - 53 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & công nghệ Việt Namen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của các hợp chất cao phân tử ngoại bào từ vi khuẩn lactic lên đáp ứng miễn dịch của tôm Sú (Penaeus monodon) = Study on the effects of extracellular macromolecular compounds from lactic acid bacteria on the immune response of black tiger shrimp (Penaeus monodon)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V64S07B2022049.pdf844.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.