Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54210
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương, Thị Vi
dc.contributor.authorĐoàn, Phương Thuý
dc.date.accessioned2023-12-26T02:19:49Z-
dc.date.available2023-12-26T02:19:49Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340700en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54210-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Công nghệ Chăn nuôi - 2022 - no.133 - tr.21-30 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học Công nghệ Chăn nuôien
dc.titleHiệu quả bổ sung chế phẩm Herbiotic FS vào thức ăn nuôi lợn giai đoạn 70 đến 150 ngày tuổi = The effects of Herbiotic FS supplementation on food rations of pigs Duroc x F1(Landrace x Yorkshire) from 70 to 150 daysen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv25S1332022021.pdf239.99 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

4
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.