Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/53367
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ maltodextrin đến chất lượng bột bơ (Persea americana mill) từ bơ Booth 7 trồng tại Đắk Lắk
Authors: Nguyễn, Thị Thảo
Nguyễn, Văn Minh
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Trường Đại học Kinh tế - Kỹ thuật Công nghiệp
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Trường Đại học Kinh tế - Kỹ thuật Công nghiệp - 2022 - no.29 - tr.30-36 - ISSN.0866-7896
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342182
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/53367
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv15S292022030.pdf1.05 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.