Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5320
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Thị Thu Trang
dc.contributor.authorPhan, Lê Na
dc.date.accessioned2023-11-06T09:08:39Z-
dc.date.available2023-11-06T09:08:39Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=273110en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5320-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTài nguyên và Môi trường - 2019 - no.7 - tr.10-11 - ISSN.1859-1477en
dc.subjectTài nguyên và Môi trườngen
dc.titleNghiên cứu khả năng xử lý nước thải chế biến thịt bò bằng chế phẩm sinh học BIO-EM = Study the possibility of treating wastewater from beef processing by BIO-EM probioticsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv269S72019010.pdf
  • Size : 170,1 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.