Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52843
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Việt Khải
dc.contributor.authorLê, Thanh Sang
dc.contributor.authorPhan, Đình Khôi
dc.contributor.authorVõ, Thành Danh
dc.contributor.authorDiệp, Thị Như Quỳnh
dc.date.accessioned2023-12-26T01:21:20Z-
dc.date.available2023-12-26T01:21:20Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354715en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52843-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học - Đại học Mở TP Hồ Chí Minh - 2022 - no.04 - tr.5-16 - ISSN.2734-9306en
dc.subjectKhoa học - Đại học Mở TP Hồ Chí Minhen
dc.titleNhu cầu đối với sản phẩm rau thương hiệu sinh thái của người tiêu dùng ở Kiên Giang = Demand for eco-labeled vegetable of consumers in Kien Giangen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv404V17S042020005.pdf
  • Size : 545,35 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.