Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52843
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Việt Khải
dc.contributor.authorLê, Thanh Sang
dc.contributor.authorPhan, Đình Khôi
dc.contributor.authorVõ, Thành Danh
dc.contributor.authorDiệp, Thị Như Quỳnh
dc.date.accessioned2023-12-26T01:21:20Z-
dc.date.available2023-12-26T01:21:20Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=354715en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52843-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học - Đại học Mở TP Hồ Chí Minh - 2022 - no.04 - tr.5-16 - ISSN.2734-9306en
dc.subjectKhoa học - Đại học Mở TP Hồ Chí Minhen
dc.titleNhu cầu đối với sản phẩm rau thương hiệu sinh thái của người tiêu dùng ở Kiên Giang = Demand for eco-labeled vegetable of consumers in Kien Giangen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv404V17S042020005.pdf545.35 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.