Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Văn Quang
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Anh
dc.contributor.authorQuách, Thị Minh Thu
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh Vân
dc.contributor.authorĐặng, Xuân Cường
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Tâm
dc.contributor.authorThành, Thị Thu Thuỷ
dc.date.accessioned2023-12-26T01:21:09Z-
dc.date.available2023-12-26T01:21:09Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=344688en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52803-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học tự nhiên và công nghệ – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2022 - no.03 - tr.70-76 - ISSN.2615-9317en
dc.subjectTạp chí Khoa học tự nhiên và công nghệ – Đại học Quốc gia Hà Nộien
dc.titleTối ưu hoá điều kiện chiết Ulvan từ rong lục Ulva lactuca bằng phương pháp chiết có hỗ trợ của sóng siêu âm = Optimization of ultrasound-assisted extraction of ulvan from green seaweed Ulva lactucaen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv8V38S032022070.pdf
  • Size : 431,22 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.