Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52452
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Tuyết Ngân
dc.contributor.authorVũ, Hùng Hải
dc.contributor.authorVũ, Ngọc Út
dc.contributor.authorHuỳnh, Trường Giang
dc.date.accessioned2023-12-26T01:17:59Z-
dc.date.available2023-12-26T01:17:59Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=344190en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52452-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.4 - tr.175-184 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của vi khuẩn Bacillus CM3.1 lên chất lượng nước và tăng trưởng của tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) = Effects of bacteria Bacillus CM3.1 on water quality and growth of whiteleg shrimp (Litopenaeus vannamei)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S4B2022175.pdf
  • Size : 559,34 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.