Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52359
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrương, Thị Mộng Thu
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Thủy
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Mười
dc.contributor.authorTrần, Thanh Trúc
dc.date.accessioned2023-12-26T01:17:31Z-
dc.date.available2023-12-26T01:17:31Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=344050en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52359-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.4 - tr.78-86 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của nồng độ và thời gian thủy phân proteintừ đầu cá lóc (Channa striata) sử dụng các protease khác nhau = Effects of enzyme concentration and hydrolysis time on the recovery of fish protein hydrolysate from snakehead (Channa striata) head by using different proteasesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S4B2022078.pdf
  • Size : 370,17 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.