Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52359
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trương, Thị Mộng Thu | |
dc.contributor.author | Lê, Thị Minh Thủy | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Mười | |
dc.contributor.author | Trần, Thanh Trúc | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T01:17:31Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T01:17:31Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=344050 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52359 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.4 - tr.78-86 - ISSN.1859-2333 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | en |
dc.title | Ảnh hưởng của nồng độ và thời gian thủy phân proteintừ đầu cá lóc (Channa striata) sử dụng các protease khác nhau = Effects of enzyme concentration and hydrolysis time on the recovery of fish protein hydrolysate from snakehead (Channa striata) head by using different proteases | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv403V58S4B2022078.pdf
Size : 370,17 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.