Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52322
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thế Duy
dc.contributor.authorNgô, Duy Anh Triết
dc.contributor.authorGiang, Kiến Quốc
dc.date.accessioned2023-12-26T01:17:19Z-
dc.date.available2023-12-26T01:17:19Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351512en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52322-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Trà Vinh) - 2022 - no.49 - tr.82-88 - ISSN.2815-6072en
dc.subjectKhoa học (Đại học Trà Vinh)en
dc.titleẢnh hưởng của điều kiện trích ly đến hàm lượng polyphenol và khả năng kháng oxy hóa từ vỏ chanh dây (Passiflora edulis) = Effect of extraction conditions on total polyphenol contents and antioxidant activity of passion fruit (Passiflora edulis) peelsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv384S492022082.pdf
  • Size : 242,93 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.