Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52322
Title: Ảnh hưởng của điều kiện trích ly đến hàm lượng polyphenol và khả năng kháng oxy hóa từ vỏ chanh dây (Passiflora edulis) = Effect of extraction conditions on total polyphenol contents and antioxidant activity of passion fruit (Passiflora edulis) peels
Authors: Phan, Thế Duy
Ngô, Duy Anh Triết
Giang, Kiến Quốc
Keywords: Khoa học (Đại học Trà Vinh)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Trà Vinh) - 2022 - no.49 - tr.82-88 - ISSN.2815-6072
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351512
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52322
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv384S492022082.pdf
  • Size : 242,93 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.