Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52232
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đỗ Quỳnh
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Thủy
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Mười
dc.date.accessioned2023-12-26T01:16:52Z-
dc.date.available2023-12-26T01:16:52Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351469en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52232-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.6 - tr.171-178 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng chế độ gia nhiệt đến chất lượng gel surimi từ thịt vụn cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = The effects of heating modes on gel quality of surimi produced from striped catfish (Pangasianodon hypophthalmus) shredded meaten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S62022171.pdf
  • Size : 405,85 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.