Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52121
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Ngọc Nhí
dc.contributor.authorBùi, Vũ Luân
dc.date.accessioned2023-12-26T01:13:36Z-
dc.date.available2023-12-26T01:13:36Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=351454en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52121-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.6 - tr.126-133 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của công thức dung dịch dinh dưỡng đến sinh trưởng và năng suất dưa hấu (Citrullus lanatus) trồng bằng kỹ thuật thủy canh ngâm rễ = Effects of different nutrient solution formulations on growth and yield of watermelon (Citrullus lanatus) cultivated by root dipping technique in hydroponicsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V58S62022126.pdf
  • Size : 473,86 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.