Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51945
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Thoa
dc.date.accessioned2023-12-26T01:12:48Z-
dc.date.available2023-12-26T01:12:48Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=346005en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51945-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Việt Trì) - 2022 - no.1 - tr.20-25 - ISSN.0866-7772en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Việt Trì)en
dc.titleNghiên cứu xác định hàm lượng sắt trong thịt gà = Research of determining the iron content in chickenen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv462S12022020.pdf207.17 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.