Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51615
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Hoàng Anh | |
dc.contributor.author | Mạc, Xuân Hòa | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T01:07:52Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T01:07:52Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343560 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51615 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.10 - tr.85 - 90 - ISSN.1859-4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Tối ưu hóa quá trình thu nhận chất màu betacyanin từ thịt quả thanh long bằng phương pháp trích ly có hỗ trợ siêu âm = Optimization for obtaining betacyanin pigment from red-fleshed dragon fruit by using ultrasound assisted extractio | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.