Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Minh
dc.date.accessioned2023-12-26T01:07:02Z-
dc.date.available2023-12-26T01:07:02Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342891en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51421-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.8 - tr.70-77 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleCơ sở khoa học và kinh nghiệm thực tiễn để phát triển chuỗi giá trị sản phẩm rau an toàn của tỉnh Thái Nguyên = Scientific basis and practical experience to develop the full value of safe vegetable products of Thai Nguyen provinceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S82022070.pdf
  • Size : 1,01 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.