Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLa, Việt Hồng
dc.contributor.authorCao, Phi Bằng
dc.contributor.authorOng, Xuân Phong
dc.contributor.authorNgô, Thị Thương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lệ Thùy
dc.contributor.authorDương, Thị Thanh Thảo
dc.date.accessioned2023-12-26T01:06:50Z-
dc.date.available2023-12-26T01:06:50Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350973en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51377-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên - 2022 - no.5 - tr.146-153 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ Đại học Thái Nguyênen
dc.titleẢnh hưởng của tinh bột sắn dây đến sinh trưởng, diệp lục, hình thái lá và nhân giống in vitro của cây hoa cúc = Effect of kudzu starch on growth, chlorophyll, leaf morphology and in vitro propagation of chrysanthemumen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V227S052022146.pdf
  • Size : 560,45 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.