Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51209
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thị Xuân Nhường
dc.contributor.authorNguyễn, Thiên Minh
dc.contributor.authorĐặng, Hữu Trí
dc.contributor.authorNguyễn, Châu Thanh Tùng
dc.contributor.authorHuỳnh, Kỳ
dc.contributor.authorNgô, Thụy Diễm Trang
dc.date.accessioned2023-12-26T01:05:59Z-
dc.date.available2023-12-26T01:05:59Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=341401en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51209-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.08 - tr.1008-1020 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleKhả năng chịu mặn của một số giống lúa ở giai đoạn nảy mầm và giai đoạn mạ = Salt tolerance of rice varieties at the germination and seedling stagesen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V20S0820221008.pdf
  • Size : 1,5 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.