Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51146
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Huế Linh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Xuân Hồng
dc.contributor.authorTrần, Thị Thúy Hằng
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Phước
dc.date.accessioned2023-12-20T02:45:30Z-
dc.date.available2023-12-20T02:45:30Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316480en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51146-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2021 - no.1 - tr.2310-2319 - ISSN.2855-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huếen
dc.titleẢnh hưởng của chế phẩm synbiotic chứa vi khuẩn sinh axit lactic Lactococcus lactis và fructooligosaccharide lên một số chỉ tiêu miễn dịch của tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) = Preliminary study on effect of a mixture of lactic acid bacteria lactococcus lactis and fructooligosaccharide on immune response parameters of white leg shrimp (litopenaeus vannamei)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv471V5S120212310.pdf
  • Size : 377,52 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.