Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51112
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kiều Diễm
dc.contributor.authorMai, Thị Tuyết Nga
dc.date.accessioned2023-12-20T02:45:19Z-
dc.date.available2023-12-20T02:45:19Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316360en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51112-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2021 - no.1 - tr.26-35 - ISSN.1859 - 2252en
dc.subjectTạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trangen
dc.titleKhảo sát thành phần hoá học và sự hiện diện của vi sinh vật trên phi lê cá rô phi vằn (Oreochromis niloticus) cuối quá trình chế biến = Proximate composition and microflora of nile tilapia (oreochromis niloticus) fillets at the processing enden
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv400S12021026.pdf1.06 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Nov 23, 2024

Download(s)

1
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.