Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51107
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Sang
dc.contributor.authorLê, Hoài Nam
dc.date.accessioned2023-12-20T02:45:17Z-
dc.date.available2023-12-20T02:45:17Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316357en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51107-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2021 - no.1 - tr.2-8 - ISSN.1859 - 2252en
dc.subjectTạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trangen
dc.titleẢnh hưởng của vitamin C trong thức ăn đến tăng trưởng, tỷ lệ sống và khả năng phân đàn của lươn đồng (Monopterus albus Zuiew, 1793) giai đoạn 15 đến 60 ngày tuổi = Effects of dietary vitamin c on growth, survival rate and coefficient of variation of swamp eel (monopterus albus zuiew, 1793) from 15 to 60 daysen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv400S12021002.pdf
  • Size : 718,94 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.