Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51107
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Sang
dc.contributor.authorLê, Hoài Nam
dc.date.accessioned2023-12-20T02:45:17Z-
dc.date.available2023-12-20T02:45:17Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316357en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51107-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2021 - no.1 - tr.2-8 - ISSN.1859 - 2252en
dc.subjectTạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trangen
dc.titleẢnh hưởng của vitamin C trong thức ăn đến tăng trưởng, tỷ lệ sống và khả năng phân đàn của lươn đồng (Monopterus albus Zuiew, 1793) giai đoạn 15 đến 60 ngày tuổi = Effects of dietary vitamin c on growth, survival rate and coefficient of variation of swamp eel (monopterus albus zuiew, 1793) from 15 to 60 daysen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv400S12021002.pdf718.94 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.